• MNE
  • ENG
21.April.2019
Korporativni program

You are here

Home / Podrška / Korporativni program

Korporativni program Atlantskog saveza obuhvata privatni sektor, koji je veoma bitan partner svih naših aktivnosti i projekata. Kroz partnerstvo, mogućnost snaženja mreže kontakata, sponzorstva različitih događaja, i korporativno članstvo, ovaj program omogućava partnerima jedinstvenu priliku da ostvare biznis i korporativne ciljeve.

PARTNERSTVO

Kompanije imaju jedinstvenu mogućnost formiranja strateškog partnerstva sa Savezom, a koje se fokusira na područja od zajedničkog interesa, a uključuje sponzorstva i/ili članstvo. Sa našim partnerima mi radimo na formiranju konsenzusa po pitanju kritičnih globalnih pitanja kroz balansirane diskusije i razvoj inovativnih rješenja kako bi se uticalo na različita globalna pitanja. Ono što nas izdvaja i preporučuje je pažnja koju poklanjamo svim pojedinačnim partnerima i napori koje ulažemo u personalizaciju programa kako bi ispunili njihove različite ciljeve i prioritete. Privatni sektor cijeni našu moć okupljanja različitih pojedinaca i kompanija, našu sposobnost da doprinesemo njihovom rukovodstvu na važnim pitanjima, kao i našu fleksibilnost i brzi odgovor.

SPONZORSTVO

Savez je domaćin godišnjih događaja u Crnoj Gori, uključujući i godišnji političko-bezbjednosni 2BS Forum. Kompanije mogu sponzorisati ove događaje, prilikom čega mogu uživati različite benefite marketinga i unapređenja mreže poznanstava i kontakata. Pored ovih događaja, kompanije mogu sponzorisati i druge aktivnosti i projekte kojih godišnje ima preko 50.

ČLANSTVO

Program koroporativnog članstva Atlantskog saveza služi kao most koji omogućava kompanijama da se uključe u aktivnosti Saveza tokom čitave godine. Postoje tri nivoa članstva:

•    Program zlatnog partnerstva (50,000€ i više)
•    Program srebrnog partnerstva (20,000€ i više)
•    Program platinum partnerstva (5,000€ i više)

Korporativno članstvo trenutno obuhvata oko 25 kompanija, čiji su rukovodioci ujedno i individualni članovi, koji su direktno uključeni u naše aktivnosti i mrežu. Ovi programi zajedno omogućavaju zajednički rad privatnog i javnog sektora, dok omogućavaju kompanijama pristup različitim informacijama od značaja.

Za dodatne informacije o korporativnom programu možete kontaktirati Atlantski savez.
Tel: 00 382 20 510 806, Email: office@ascg.me